8
Mayıs
2024
Çarşamba
TOKAT

Yumurtalı protesto ilham verdi

YUMURTALI PROTESTO ESNAFA İLHAM VERDİ

Ankara'da öğrencilerin siyasilere yumurta atarak protesto etmesi ile gündemi meşgul eden olay esnafa ilham kaynağı oldu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta yaşanan yumurtalı protestonun yankıları devam ediyor.

Tokat'ta bir bakkalın işyeri camına astığı "Atmak için değil tatmak için siyasalcılara satılmaz", "Yumruksuz ve yumurtasız demokrasi için sadece kahvaltıda yiyin" şeklindeki pankartlar dikkat çekti.

Bakkal Musa Koçak, öğrencilerden yumurta atmak yerine yiyip beyinlerini geliştirmeleri önerisinde bulundu. Koçak'a destek veren Ali Yılmaz ise 12 Eylül öncesindeki anarşi ortamının Türkiye'de yaymak isteyen mihraklar olduğunu ileri sürerek, "Bu mihrakların ateşin sönmesi gibi söndürülmesi gerekir. Toplumun huzurunu bozan olaylara ben karşıyım. Bu ülkenin geleceği başkalarına çamur atmakla yumurta atmakla huzur sükunet sağlanmaz" diye konuştu.

YUMURTALI PROTESTO ESNAFA İLHAM VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 17:10:02
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 17:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
okan IP: 95.13.65.xxx Tarih : 12.12.2010 09:46:01

adam halinden çok memnun belli ki fanatik akp li Başbakana tapanlardan. Bol kazanç hemşerim sen memnunsan ben dünden memnunum.