8
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Tokat'a iş merkezi

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarıtaşlı, Tokat'a bir iş merkezi yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi. 

Kentte önemli noktalarda bulunan birkaç arsanın satışa çıkarıldığını söyleyen Orhan Sarıtaşlı, "Bunlar Ali Yücel Spor Salonu'nun bulunduğu yer, eski Vali Konağı ve halin bulunduğu yer. TTSO olarak birliktelik oluşturarak bu yerlere talebe göre iş merkezi yapma kararı aldık. Bu iş merkezi öncelikle kendisinin istemesine bağlı olacak bir hadise. Dolayısıyla Tokat'a yapacağımız bu iş merkezine ortak olmayı arzu ederlerse öncü olarak Tokat'a güzel bir eser kazandıracağız. İstanbul'daki Galeria, Kapitol, Ak Merkez gibi içerisinde iş yerleri, altında otoparkı, üstünde kafeteryalar olan modern bir iş merkez yapmayı istiyoruz" dedi. 

Sarıtaşlı, bu projenin hayata geçebilmesi için iş adamı ve esnaflardan ilgi beklediklerini ifade ederek, "Ticaret merkezine ortak olmak isteyenlerin 22 Eylül tarihine kadar odamıza başvurmaları gerekiyor. Yapılan talepler doğrultusunda iş merkezi yapabilecek sermaye birikimi oluşturursak, şirketi kurarak çalışmalara başlayacağız" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 14:48:18
Güncelleme :26 Eylül 2006 Salı 13:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?