9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Tokat'ın Takanı'ndan kuş gribi şarkısı

Tokat'ın Tarkan'ı olarak tanınan Hasan Öğmen, bestelediği 'Kuş Gribi mi Aşk Gribi" isimli şarkıyı düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Kuş gribinden esinlenerek beste yapan Hasan Öğmen, kuş gribi hastalığından korkmadığını ifade ederek, "Tokat'ın Tarkan'ı Hasan Öğmen olarak, sesimin güzel olması için çiğ yumurta içiyorum. Köylüler tavuklarla temasta bulunmaktan korkuluyorlar. Bu hastalıktan başka korkulacak AIDS gibi hastalıklar var. Bunu Türk milleti olarak atlatacağız. Kuş gribinden ölen insanlar var. Tedbiri elden bırakmamak lazım ama bu kadar büyütülerek insanların korkutulmamasını istiyorum" dedi.

Öğmen, 'Kuş Gribi mi Aşk Gribi' isimli parçasına kaset yapmak istediğini ifade ederek, "Kuş gribinin aşk gribi olmasını istiyorum. Bu anlamda esprili tarzda bu parçayı yorumladık. Herkes üstüne düşeni yaparsa, kuş gribi diye bir şey kalmaz aşk gribi olur" diye konuştu.

Geliştirdiği bir yöntemle tavuğun başını kanadının altına alan Öğmen, tavuğu uyuttu. Basın mensuplarına tavuklarla poz da veren Öğmen, kümesten kaçan bir tavuğu yakalamak isteyince ilginç görüntüler yaşandı. Hasan Öğmen'in kuş gribi için yazdığı şarkının sözleri ise şöyle:

"Sevdiğim hastalanmış gözlerinden yaş akmış/ Vardım onun yanına rengi akmış sararmış/ Kuş gribi mi, aşk gribi sordum söyleyemedi/ Yatağında yatıyor, kalbi küt atıyor/ Baş ucuna oturdum bayılıyor."

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 14:01:27
Güncelleme :21 Ocak 2006 Cumartesi 11:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?