9
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Sanatçılara sevgi seli

Tokat'ta bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen çekiliş programında, Türk Halk Müziği sanatçısı Hasan Yılmaz ve pop müzik sanatçısı Tuğba Hatun sahne aldı.

Hüseyin Akbaşspor Salonu'nda binlerce kişinin katıldığı konserde, yoğun ilgi nedeniyle sanatçılar zor anlar yaşadı. Sahneyi dolduran kalabalık izdihama neden oldu. Konser alanında alışveriş merkezi tarafından sağlanan güvenliğin yetersiz kalması nedeniyle olaya polis müdahale etti. Bu arada sahneyi dolduran vatandaşları sahnenin gerisine çekmek için kalabalığın arasına giren Hasan Yılmaz, bir anda hayranlarının arasında kaldı.

Sanatçı, sevgi gösterileri karşısında zor anlar yaşarken, hayranlarının arasından korumaların yardımıyla güçlükle çıkabildi. Yılmaz, hayranlarının arasından kolunda hafif sıyrıklarla kurtulurken, "Benim elbisemi de yırtsalar, arabamı da devirseler hiçbir şey demem. Onları çok seviyorum" dedi. Öte yandan, hayranlarının arasına giren Tuğba Hatun da şarkılarını korumalar eşliğinde seslendirdi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden çekilişte İsmail Öztürk isimli talihli otomobilin sahibi olurken, haber kendisine telefonla bildirildi. Çekilişte ayrıca motosiklet, buzdolabı, televizyon ve benzeri hediyeler dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2006 Pazar 14:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?