9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Ambulans kaza yaptı

Tokat'tan Sivas'a acil olarak hamile bayan götüren ambulansın yaptığı kazada, ambulansta bulunan ve 14 yıl sonra çocuk bekleyen anne adayı kazayı yara almadan atlattı. 

Edinilen bilgiye göre, Tokat Karşıyaka Doğum ve Çocuk Bakım Evi'nden Sivas'a sevk olan hamile bayanı taşıyan ambulans, yağışlı hava nedeniyle kaza yaptı. Selahattin Akdağ'ın kullandığı ambulans, Tokat-Sivas Karayolu Geyraz mevkii 3. köprüye geldiğinde yağan hafif yağmur nedeniyle kayarak kontrolden çıktı. 

Bu arada ambulans şoförü Akdağ'ın, dereye uçmamak için köprünün yanında bulunan tali yola direksiyonu kırması sonucu ambulans yan yattı. Kazada, ambulans içerisinde bulunan anne adayı Arzu Boyraz (30), yakınları ve sağlık görevlilileri hafif şekilde yaralandı. Kazanın şokunu atlatan anne adayı Boyraz, bir süre ambulans gelmesini bekledi. Diğer ambulansın gelmesiyle birlikte yan yatan ambulanstan yakınlarının yardımıyla çıkan Boyraz, ambulansa bindirilerek Sivas'a götürüldü. 

Öte yandan anne adayı Arzu Boyraz'ın 33 haftalık hamile olduğu, erken doğum riski nedeniyle Sivas'a sevk edildiği kaydedildi.
iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 15:35:17
Güncelleme :29 Eylül 2006 Cuma 15:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?