8
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Öldürüp çukura attı

Tokat'ın Niksar İlçesi'ne bağlı Ormancık Köyü'nde başı taşla ezilerek öldürülen 13 yaşındaki Onur Torun, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bir akrabası tarafından öldürüldüğü iddia edilen çocuğun cesedinin bir bölümünün yabani hayvanlar tarafından parçalandığı öğrenildi.

Ormancık Köyü'nde 1 Ocak 2006 tarihinden beri kayıp olan Onur Torun, İlçe Jandarma Komutanlığı Komando Taburu ekipleri tarafından devriye görevi sırasında ölü olarak bulunmuştu. Kayıp olduğu tarihte başı taşla ezilerek öldürüldüğü tespit edilen Torun'un cesedinin bir çukura atıldığı ve aradan geçen yaklaşık 2 haftada cesedin bir bölümünün yabani hayvanlarca parçalandığı kaydedildi.

Korkunç cinayet sonrası İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan küçük çocuğun cesedi, köyüne getirilerek toprağa verildi. Olayın şokunu yaşayan köy halkı, ortaokul 3. sınıf öğrencisi olan Onur Torun için gözyaşı döktü. Son kez evine götürülen Onur'un cenazesi başında babası Salih Torun (42) ve annesi Elif Torun (41) gözyaşlarına boğuldu. Onur, kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığında toprağa verildi.

Köy Muhtarı Cemal Zengin, çocuğun kafasının taşla ezildikten sonra bir çukura atıldığını ifade ederek, "Çocuğun cesedi bulunduğunda bir bölümü hayvanlarca parçalanarak yenmiş. Amcasının oğluyla kardeş gibi devamlı gezerdi. Cinayetin sebebini bilemiyoruz" dedi.

Kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan ağabey Deniz Torun (26) ise, "Amcamın oğlunun kardeşimin kafasını taşla ezerek öldürdüğünü öğrendik. Yanında 3 kişinin daha ifadesi alınıyor. Cinayetin, 2003 yılında kaybolan 21 yaşındaki kardeşim Rıza Torun ile ilgisinin olduğunu sanıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, olayla ilgili gözaltına alınan A.R.T. (26) ve 3 kişinin, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesinin alındığı öğrenilirken, cinayetin yaklaşık 2 yıldır kayıp olan Rıza Torun (26) ile bağlantısının olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 10:02:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
D.T IP: 85.97.52.xxx Tarih : 21.03.2006 10:21:13
Allahından bulsunlar UFACIK ÇOCUKTAN NE İSTEDİLER.