8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

AKP İl kongresi ertelendi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Başkanı Mustafa Boyraz, 31 Mayıs 2006 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılması planlanan il kongresinin ileriki bir tarihe ertelendiğini söyledi. 

Parti binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Boyraz, "İl teşkilatımızın, genel merkezimizle yaptığı istişareler sonunda il kongremiz ileriki bir tarihte yapılmak üzere ertelenmiştir. İl kongremizin ertelenmesinin iki sebebi var. Bunlardan birisi Başbakan'ımızın aynı gün birden fazla il kongresine katılmasıdır. İkincisi ise genel merkezin aldığı kararla ertelenen Turhal İlçe kongremizdir" dedi. 

Başkan Boyraz, Turhal ilçe kongresinin önemine değinerek, "İlçe kongremizi yapmadan il kongremizi yapmayı içimize sindiremediğimiz gibi, demokratik kültür ve anlayışımıza da sığmıyordu. Bu bağlamda genel merkezimizle yapılan istişareler sonucunda önce Turhal ilçe kongresi, akabinde Başbakan'ımızın katılımıyla ilk kongremizi yaparak kongre sürecini tamamlayacağız" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2006 Perşembe 12:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?