9
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

AKP'de kongre heyecanı


AK Parti Tokat 2. Olağan İl Kongresi öncesi Ayhan Taşan, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Yeni Çınar Oteli'nde partililerle birlikte basın açıklaması yaparak adaylığını açıklayan Ayhan Taşan, demokratik yarışta var olduklarını söyledi. 

3 Kasım seçimlerinde tek başına iktidara gelen AK Parti'nin ülkeye ve Tokat'a çok büyük hizmet ve yatırımlar yaptığını belirten Taşan, şunları söyledi: "2. olağan kongreye doğru giderken, AK Parti'mizin daha başarılı hizmetler verebilmesi, merkezi hükümetin icraatlarını yerelde daha fazla anlatabilmek için il başkanlığına talibiz. Arkadaşlarımla birlikte bu işi hizmet yarış olarak kabul ediyor ve 8 Temmuz'da yapılacak 2. olağan kongremizde aday olacağımı şimdiden açıklıyorum." 

Serbest Harita Mühendislik Müşavirlik hizmeti yapan Ayhan Taşan, siyasi hayatına 1998 yılında Fazilet Partisi'nde İl yönetim kurulu üyesi olarak başladı. 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti Tokat İl Kurucu Üyesi olan Taşan, AK Parti 1. Olağan Kongresi'nde İl Yönetim Kurulu Üyesi, 28 Mart seçimlerinde de Belediye Meclis Üyesi seçildi. Halen bu görevini sürdüren Ayhan Taşan, evli ve iki çocuk babası.
Yakup Orakçı - Kenthaber / Tokat
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2006 Pazartesi 20:07:21
Güncelleme :3 Temmuz 2006 Pazartesi 20:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?