8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

AKP'li vekilin sitesi hack'lendi

AK Parti Tokat Milletvekili Av. Zeyid Aslan'ın internet sitesi, hacker'ların saldırısına uğradı. Siteye el koyan hackerlar, "AK Parti'nin son zamanlarda artan PKK olaylarına karşı yeterince sesini yükseltmemesini protesto için yaptık" açıklamasında bulundu.

Kenthaber'in "İletişim" bölümüne mail atarak, eylemleriyle ilgili açıklamada bulunan grup, kendilerini  "Turkish Hacking Sabotage" adıyla tanıttı. Açıklamada "Artan PKK olayları ve İsrail'in Lübnan'a yönelik operasyonlarından büyük rahatsızlık duyuyoruz. AK Parti hükümeti, bu olaylar karşısında sessiz kalmaktadır" ifadeleri yeraldı.

Bu nedenle AK Parti'yi protesto etmeyi kararlaştırdıklarını belirten grup, "Tepkimizi bir şekilde ifade etmek istedik. Bu nedenle AK Parti Tokat Milletvekili Av. Zeyid Aslan'ın internet sitesine el koymaya karar verdik" dediler.

www.zeyidaslan.com adlı siteyi tıklayanlar, karşılarında siyah bir ekran buldular. Hacker'lar, ekrandaki yazıda, PKK karşıtı görüşlerini sıralayarak, hükümeti bu konuda sessiz kalmakla suçluyorlar.

Yazının sonunda, Aslan'ın maillerinin ve birçok özel belgesinin de ele geçirildiği öne sürülüyor.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 17:45:19
Güncelleme :9 Ağustos 2006 Çarşamba 18:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmat sakallı IP: 85.98.212.xxx Tarih : 12.08.2006 21:58:16
bu arkadaşların birde sitesi var araştırıp yazıyorum. http://www.thsgroup.org baya büyük bir gurup hepside zehir gibi amaçları gerçektende söyledikleri gibi içlerinde kendilerini geliştirip Türkiye'ye Atatürk'e ve cumhuriyet devrimini sanal ortamda korumak için toplanıyorlar ama hiç kimse birbirini tanımıyor.