8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Bakanlardan kongre ziyareti

AKP Tokat Merkez İlçe ve Erbaa İlçe Teşkilatı kongrelerine Adalet Bakanı Cemil Çiçek ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un katılacağı bildirildi.

AKP İl Başkanı Mustafa Boyraz, Tokat'a bakan gelmesinin yatırım gelmesiyle eşdeğer anlamda olduğunu ifade etti. Boyraz, 2006 yılını kongre yılı ilan ettiklerini belirterek, "2006 yılının Ocak ayında başladığımız ilçe kongreleri devam ediyor. 18 Mart Cumartesi günü Merkez İlçe, 19 mart pazar günü ise Erbaa İlçe kongresini yapacağız. AK Parti Merkez İlçe kongresine Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Erbaa İlçe kongresine ise Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun katılacak. Tokat'a bakan gelmesi demek o bakanlıkla ilgili en az 300-500 bin YTL yatırım geliyor demektir. Şimdiye kadar ilimize gelen bakanlardan Tokat'a önemli yatırımlar aldık, almaya da devam edeceğiz" dedi.

Turhal İlçe Teşkilatı kongresinden sonra da il kongresini yapacaklarını hatırlatan Boyraz, kongreye başbakan Erdoğan'ın gelmesini sağlamaya çalışacaklarını ve Tokat'a yapılacak yatırımlar konusunda destek isteyeceklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mart 2006 Cuma 16:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can arslan IP: 88.224.147.xxx Tarih : 17.03.2006 22:54:25
sanayi bakanımız Tokat iline yatırım yaptı diyen şahsiyetlere sadece tokat organize sanayi bölgesinde temel atma töreni için uyduruktan dört adet tahta 25 kilo yuvarlak inşaat demirine iki kürek harç attı bu ise yatırım haklıdırlar. temmuz 2005 ayından sonra tek bir çivi çakılmamıştır.bu sözlerimin doğruluğunun isbatı bakanımızın bir önceki tokat ziyareti haber kayıtlarıdır. bunların samimiyetle takip edilmesini dilerim