8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Başbakan 31 Mayıs'ta Tokat'ı ziyaret edecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Tokat İl Başkanı Mustafa Boyraz, il kongresinin 31 Mayıs 2006 tarihinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacağını söyledi.
 
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Boyraz, AK Parti İl Teşkilatı'nda 2. Olağan Kongre sürecini değerlendirdi. Boyraz, AK Parti Tokat ilçe teşkilatlarının kongre sürecini şölen havasında tamamladığını ifade ederek, 31 Mayıs 2006 tarihinde yapılacak olan 2. Olağan İl Kongresinin AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacağını kaydetti. 

Boyraz, Demirel'in açıklamalarına değinerek, "Yıllarca bu milletin inançları üzerinden siyaset yapacaksın, bu milletin değerlerini kullanacaksın şimdi de Suudi Arabistan'a göndereceksin. Bunun adına milletimiz ne dendiğini çok iyi bilmektedir. Siyasetin her kademesin de bulunan bu şahsın tavırları toplumu tahrike yönelik provokatif eylemler olduğunu bir yerlere mesaj verme cabası içinde olduğunu ve bitmeyen siyasi hırsının göstergesidir" dedi.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 14:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİCAN IP: 85.105.111.xxx Tarih : 5.05.2006 15:23:11
sayın başkan inşaallah 31 mayısta tekrar seçilirsiniz.değerli bir insan ve entellektüel BİRİSİ olarak destekliyor ve yanınızdayız.Allah yolunu acık etsin