8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

MHP'de görev değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Merkez İlçe Başkanı seçilen Ertan Çelik, görevi eski başkan Mehmet Bekçi'den devraldı.

MHP Tokat Merkez İlçe Başkanlığı'nın 26 Şubat 2006 tarihinde yapılan ve Başkan Mehmet Bekçi'nin tekrar aday olmadığı kongrede, Ertan Çelik başkan seçilmişti. Parti binasında düzenlenen törenle Mehmet Bekçi, görevini Ertan Çelik'e devretti. MHP Tokat Merkez İlçe Başkanı Ertan Çelik, Tokat'ta örnek olan bir kongre sürecinden geçtiklerini ifade etti. Çelik, "Sizlerden aldığımız bu bayrağı, birlikte sizlerin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanarak hep beraber Tokat'ta daha ileriye gitmek için ekip olarak yola çıktık. Tokat'ta MHP adına bu bayrağı hep beraber biraz daha ileriye dikmenin sizlerle birlikte gayreti içersindeyiz" dedi.

MHP Tokat Merkez İlçe eski Başkanı Mehmet Bekçi ise, yeni bir yönetimle görev yapma şanslarının olduğunu söyledi. Bekçi, "Hepimiz bir ağacın dalları gibiyiz. Bu görev süreci içerisinde mümkün mertebe yapmağa çalıştığımız çoğu işleri hayata geçirdik. İnşallah sizler de başladığınız gibi bayrağı devredeceğiniz nokta içersinde sizlerde aynı birlik ve beraberlik içersinde olursunuz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Mart 2006 Çarşamba 13:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?