8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

TBMM tatile girdi; vekiller işbaşında

İbrahim Çakmak AK Parti Tokat Milletvekili İbrahim Çakmak, merkez ilçe düzenlediği basın toplantısında önceki gün Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketinden dolayı bölge halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak felakette hayatına kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı ve Allah'tan sabır ve rahmet diledi.

Meclis'in tatile girdiğini anımsatan Çakmak, şunları söyledi:  "Özellikle bu hafta içinde bir heyecan yaşıyoruz. Başbakanımız cumartesi günü Tokat'ta olacak il kongremizi yapacağız. Kongremizin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum. Her milletvekili arkadaşımız bir bölgede incelemelerde bulunarak halkımızın dilek ve temennilerini alıp bir yerlere taşıdık ve işlerinin takipçisi olduk. Türkiye'nin bu noktaya gelmesinde Ak parti iktidarının yaptığını halkımız yakından basın aracılığıyla haberdar oluyor. 

Çok işleri başardık, yapamadığımız ve ertelediğimiz işler var, bunları da en kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Meclis tatile girdi ama milletvekilleri tatile girmedik. En az iki ay süreyle ilçeleri dolaşacağız. Yaz programı çalışmalarımızı yarın Başçiftlik ilçemizde başlayacağız, ertesin gün de Niksar, Reşadiye, Erbaa şeklinde sürdüreceğiz. Bütün ilçelerimizi birer gün aralıkla olarak ve ağırlıklı olarak köy ve kasabalarımızı inceleyerek sürdüreceğiz. 

Çoğunun bildiği haber aldığı konuları yüz yüze görüşerek bilgilendirmeyi düşünüyorum. Çünkü genel merkezimiz bizden her ziyaret için bir rapor bekliyor. Gözden kaçan konuları derdest edip rapor hazırlayacağız. Görüşmeler sonucunda hadiselerin getirdiği konuları yerinde çözmek için programlar yapacağız. Benim siz değerli basın mensuplarından isteğim zaman zaman haberleştirip halkımıza ulaştırmanızdır. Yaptıklarımızın çoğunu halkımız yeterince bilmiyor. 

2007'nin kasım ayına kadar yapılacak olan genel seçime kadar yoğun bir çalışmayla halkımızın bize vermiş olduğu beş yılın hesabını vereceğiz, karnemizi halk dolduracak, sandığa gömülen insanlar kendilerini unutturmamak için akıl ve mantığa ülke gerçeklerine uymayan üslupla, yöntemlerle milletin huzurunu kaçırma yöntemlerine heveslenseler de rağbet görmediler görmeyeceklerde. Bu millet kimin ne yapacağını çok iyi biliyor. Yıpranma payına rağmen Ak parti açık arayla hizmetine ve yoluna devam ediyor."
Yakup Orakçı - Kenthaber / Tokat
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 15:20:41
Güncelleme :4 Temmuz 2006 Salı 16:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?