8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Tokat büyük şölene hazırlanıyor


AKP İl Başkanı Mustafa Boyraz, 8 Temmuz'da yapılacak 2. Olağan Kongre'de yeniden aday olduğunu belirterek, kongreyi demokrasi şölenine dönüştüreceklerini söyledi. 

Kongre çalışmaları Kenthaber'e özel açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, kongre için il ve ilçelerden büyük destek gördüğünü belirterek, şunları söyledi: "Öğretmenevindeki basın toplantımıza yansıyan karelerin ne anlama geldiğini kamuoyumuzun takdirine bıraktık. Biz hep söyledik bizim kongrelerimizde kaybeden olamaz. Kazanan ise AK Parti'dir. Biz kardeşliğimizi, parti kimliğimizi ve ak misyonumuzu her şeyin üstünde tuttuk. AK Parti Türk siyasetine çatışma yerine, uzlaşmayı, siyasi rekabet yerine, hizmeti hedef almıştır. Bize 3 yıl önce tevdi edilen il başkanlığı görevimiz sırasında Tokat'ımıza emsali görülmemiş hizmetler yaptık. Bu hizmetlerimiz milletvekillerimizle, belediyelerimizle, İl genel meclisi üyelerimizle, ilçe teşkilatlarımızla hep beraber yaptık. AK Parti'nin duble yol, çevre yolu, hastane, sağlık alanı, eğitim, havalanı vs. gibi hizmetlerinin gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

KONGREYE BAŞBAKAN ERDOĞAN DA KATILACAK

İl Başkanı Mustafa Boyraz, Tokat öğretmen evinde de İl Yönetim kurulu üyeleri Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve 11 İlçe Başkanlarıyla birlikte düzenlediği yemekli toplantıda düzenleyerek icraatlarını anlattı. Boyraz, 8 Temmuzda yapılacak olan kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını bildirdi.
Yakup Orakçı - Emin Temiz / Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 14:59:11
Güncelleme :10 Temmuz 2006 Pazartesi 14:55:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?