8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Duric'ten sonra Gavrancic'de ayrıldı

Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor, yabancı oyuncusu Duric'den sonra Sırp oyuncusu Sinisa Gavrancic ile de yollarını ayırdı.

Antrenör Abdurrahman Akyüz, takımın pasörü Gavrancic ile yollarını ayırdıklarını söyleyerek, "Gavrancic'e Polonya'dan bir takımdan çok ciddi bir teklif geldi. Parasal açıdan oyuncumuzu takımda tutmamız mümkün olmadı. Bizim verdiğimiz paradan 4 mislini teklif etmişler. Yönetim olarak bu konuda oyuncumuzun gitmemesi yönünde çalışmalarımız oldu. Fakat oyucumuzun bu aşamadan sonra takımda fazla etkili olamayacağı düşüncesiyle, takıma maddi bir kazanç sağlayarak gitmesine izin verdik. Bizim için çok büyük bir kayıp. Altyapıdan genç Fatih ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yabancı oyuncu transferi konusunda önlerinde 11 günlük kısa bir zaman olduğunu ifade eden Akyüz, "Kısa zamanda bu işlerin bitme şansı zayıf. Yabancı oyuncu transferinde çok büyük paralar dönüyor. Bizim o kadar büyük paraları verecek maddi gücümüz yok. Sahaya yine 6 kişi çıkacağız, aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Önemli olan ciddi bir mücadeledir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 12:52:17
Güncelleme :19 Ocak 2006 Perşembe 12:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?