8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Kurulay'ın takımına güveni tam

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Tokatspor, ligin ikinci yarısına yeni bir yönetimle şampiyonluk parolasıyla giriyor.

Tokatspor Kulübü Başkanı Muhsin Kurulay, devre arasında yapılan genel kurulla Tokat'ın seçkin işadamlarından bir yönetim oluşturduklarını söyledi. Kurulay, hedeflerinin sezon başında da olduğu gibi şampiyonluk olduğunu ifade ederek, "Bundan da en ufak bir sapmamız yok. Devre arasından önce 9 futbolcumuzla takıma faydalı olmadıkları inancıyla yollarımızı ayırmıştık. Sonrasında 4 tane takıma yüzde yüz faydalı olabileceğine inandığımız futbolcu transferi yaptık. Bu arkadaşlar imza töreninde basının karşısına çıkacak" dedi.

Kurulay, Kızılcahamam Belediyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "İkinci yarının ilk deplasman maçına galip başlamayı düşünüyoruz. İnşallah bir seri yakalayıp sezon sonunda da şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefliyoruz. Takımda moraller çok iyi. Oyuncularımız yeni yönetime karşı duydukları güveni bizlerle paylaştı" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 14:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beyzoş kurulay IP: 85.103.188.xxx Tarih : 19.10.2006 23:15:57
canım babam senin resmini bu siteden buldum.lütfen bu başkanı değiştirmeyin.