9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Plevne'de hedef Avrupa kupaları

Tokat Belediye Başkanı ve Plevnespor Kulüp Başkanı Adnan Çiçek, sezon başında hedeflerinin ilk 5 takım arasına girerek Play-Off'a kalmak olduğunu ve bunu başardıklarını söyledi.

Türkiye Halkbank Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor, sezon başındaki hedefini yakaladı. Plevnespor, Play-Off'ta Avrupa Kupaları için mücadele edecek.

Ligin ilk devresinde yaşananları değerlendiren Başkan Çiçek, sezonun başında takımın antrenörünü göndermek zorunda kaldıklarını ifade ederek, "Abdurrahman Akyüz hocamızla yolumuza devam ettik ve beklenmedik bir başarı sağladık. Bu, Plevnespor için tarihsel bir başarıdır. Grubun ilk devresini 4. olarak bitirdik. Belki 1 maç daha kazansaydık 2. olarak bitirecektik" dedi.

Başarıyı yakalamada önemli faktörlerden birisinin takım içersindeki kaynaşma, birlik ve beraberlik olduğunu belirten Başkan Çiçek, "İkinci faktör ise, yabancı oyuncularımızdan özellikle pasörümüzün çok başarılı olmasıydı. Ama malesef pasörümüzle diğer yabancı arkadaşımız kalmak istemeyip memleketlerine döndü. Biz de saygı ile karşıladık. Göndermeme gibi bir seçeneğimiz de yoktu. Bununda bilinmesi gerekiyor. Yabancı oyuncuları 'bizim gönderdiğimiz' şeklinde bazı açıklamalar var. Biz göndermedik, kendileri gitti. Onların mesleklerini söndürmek istemiyoruz. Çünkü bu insanlar dünya çapındaki voleybolcular. Burada zorla tutarak ayakla voleybol oynatmanın hiçbir mantığı yok. Zorla bu takımda hiç kimseyi tutamayız" diye konuştu.

Başkan Çiçek, hedeflerinin Play-Off'ta da ilk 5'e girerek Avrupa kupalarına kalmak olduğunu ifade ederek, bu hedefi zorlayacaklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 12:38:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?