8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Plevnespor Duric'i gönderdi

Tokat Belediye Plevnespor, Türkiye'de yaşanan kuş gribi ve ailevi problemlerini bahane ederek problem çıkaran Yugoslav Oyuncu Dorde Duric'in sözleşmesini feshetti.

Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Mustafa Bandırmalı, Duric'in ailevi problemleri ve kuş gribi hastalığını bahane ederek antrenmanlarda rahatsızlık vermeye başlaması nedeniyle sözleşmesinin feshedildiğini söyledi.

Bandırmalı, "Duric'i sezon başında transfer etmiştik. Evli olması nedeniyle, ailesi burada olmadığı için sürekli izin problemi vardı. Gidip gelmek istiyordu, uzun zamandır maçların yoğunluğu nedeniyle ülkesine gidemedi. Ayrıca Türkiye'de yaşanan 'kuş gribi' hastalığını da bahane ederek problem çıkarmaya başladı. Yönetim olarak toplanarak Duric'in sözleşmesini feshettik" dedi.

Kendi sahalarında elde ettikleri 3-0'lık Galatasaray galibiyetini de değerlendiren Mustafa Bandırmalı, "Ligde gruptaki evimizde yaptığımız ilk maç hariç son maçı da galip bitirdik. Bu bizim için bu sene bir ilk oldu. Bu sene geçtiğimiz yıllarda yenemediğimiz Ziraat Bankası, SSK ve Arkas'ı sahamızda yendik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Son maçımız Maliye Gençlik Takımı'nı da deplasmanda yenebilirsek ligin ilk yarısını 3. olarak bitirme durumumuz var. Play-off'ta ilk 5'i garantilemiş durumdayız. Bundan sonraki amacımız diğer yarıda da ilk 5 içersinde yer alarak ülkemizi ve ilimizi Avrupa'da temsil etmek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 17:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?