8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Plevnespor Türkiye'yi temsil edecek

Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Mustafa Bandırmalı, Plevnespor'un 2005-2006 sezonu A Grubu maçlarında başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.

Tokat Belediye Plevnespor'un A Grubu'nda oynadığı 18 maçta ligin ilk devresini 4. sırada bitirdiğini ve bu başarının sürpriz olmadığını belirten Asbaşkan Bandırmalı, sezon başında yapmış oldukları transferlerle ilk 5 takım arasında kalma hedeflerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bandırmalı, "A Grubu'nda ilk devreyi 4. sırada bitirdik. 11 Şubat 2006 tarihinde başlayacak olan 2. devrede ise A ve B Grubu'nun ilk 5 takımı Avrupa Kupaları'na gidebilmek için mücadele verecek. Bizim de hedefimiz 2. devrede yine ilk 5'in içersinde kalarak Avrupa Kupası maçlarına katılmak. Biz bu anlamda hem Anadolu'yu hem Türkiye'yi temsil edeceğiz" dedi.

Bandırmalı, takıma pasör almak için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, "Ligin ilk devresinde yabancı oyuncumuz Duric ile yollarımızı ayırırken, diğer yabancı oyuncumuz Sinisa'yı ise Romanya'da şampiyonluğa oynayan bir takıma iyi bir fiyatla transfer yapmıştık. Takımda şuanda 1 yabancı oyuncumuz kaldı. Bu oyuncumuzun yanına alacağımız pasörü yine yabancı bir oyuncu olarak düşünüyoruz. Çünkü yerli oyuncu transferi bitti. Takıma katılacak olan yeni yabancı oyuncumuz önümüzdeki hafta belli olacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 12:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?