9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Tedaşlı kız hentbol takımlarının başarısı

Tokat Tedaşspor, ilk defa katıldığı salon sporu karşılaşmalarında voleybol ve hentbol yıldız kızlarda il 2.'si, küçük kızlarda ise il 1.'si olarak kupa aldı.

TEDAŞ Tokat il Müdürlüğü'nde yapılan törende alınan kupaları Tedaşspor Başkanı Aytekin Ayan ve Tedaşspor yöneticileri sporcularla birlikte İl Müdürü Remzi Zengin'e teslim etti. TEDAŞ İl Müdürü Remzi Zengin, 2005-2006 sezonunda Tedaşspor Kulübü'nün ilk defa salon sporlarında faaliyetlere katıldığını belirterek, "Müsabakalara katılırken sevgili sporcu gençlerimizin Türk sporuna kazandırılması amaç edinilmiştir. Tedaşspor bu amaç doğrultusunda yola çıkarak voleybolda ve yıldız kızlarda Tokat il 2.'liği, hentbol da ise yıldız kızlar Tokat il 2.'liği, yine hentbol dalında küçük kızlar Tokat il 1.'liği elde etmiştir. Birinciliği elde eden, küçük kız hentbol takımımız Tokat'ı Tedaşspor adına 15-18 Haziran tarihleri arasında Türkiye finallerinde temsil edecektir" dedi.

Zengin, önümüzdeki yıllarda sportif faaliyetlerde, katılımı daha da arttırarak Türk sporuna Tedaşspor aracılığı ile daha fazla sporcu kazandırmayı hedeflediklerini ifade ederek, Tedaşspor'un bu seviyelere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2006 Cumartesi 12:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Metin ŞAHİN IP: 85.98.241.xxx Tarih : 9.05.2006 12:41:51
Tokat'ta hentbol sporu gibi, çok klasik alışılan spor dallarının dışında faaliyet gösterenleri kutluyorum. Ben Doğu Anadolunun ücra bir köşesinde görev yapan bir hemşehriniz olarak, buradaki kurumların tembelliğini, miskinliğini gördükçe Tokat'taki bütün kurumlar ile övünüyorum. Herkese daha ileriye gitmek için gayret göstermelerini temenni ediyor, Saygılar sunuyorum.