9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Tokatspor çıkışını sürdürmek istiyor

Tokatspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erkan Kapıcıoğlu, Giresunspor maçı ile ligdeki çıkışlarını devam ettiklerini belirtti. 

Kulüp binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kapıcıoğlu, Giresunspor maçını kazasız belasız atlattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kapıcıoğlu, "Serinin süreceğini söylemiştik. Giresunspor maçından galip ayrılarak bunu başardık. Maça genelde bakıldığında zor oldu ama ikinci yarıda ilk yarının 15. dakikasından sonra tamimiyle maça ağırlığını hissettiren takım Tokatspor'du. Eğer forvetlerimiz gününde olsaydı, maç daha farklı biterdi" dedi. 

Galibiyeti sonuna kadar hak ettiklerini ifade eden Kapıcıoğlu, hedeflerinin ilk yarının son maçında Yozgatspor'u geçmek olduğunu söyledi. Kapıcıoğlu, "Önümüzdeki Yozgatspor maçı da bizler için önemli bir maç. Bu maçı da kazanıp, ligdeki yerimizi perçinleştirmek istiyoruz. Bu maçı da alırsak, Play off yolunda önemli bir yol kat ederiz. Çünkü, Yozgatspor maçı ile ilk yarı sona eriyor. İkinci yarıdaki fikstür bizler için avantajlı" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 18:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?