19
Mayıs
2024
Pazar
BEŞİKDÜZÜ - TRABZON

Beşikdüzü'nde 19 yıllık memur intihar etti

Trabzon'un Beşikdüzü Belediyesi'nde çalışan bir memur bunalıma girerek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Beşikdüzü Belediyesi'nde dış tahsildar olarak 19 yıldır görev yapan evli ve iki çocuk babası Mustafa Zeytin (44), Cumartesi günü akşam saatlerinde, Beşikdüzü'nde arkadaşları ile dolaştıktan sonra Nefsişarlı Mahallesi'ndeki annesinin evine gitti. Burada annesiyle kısa bir süre görüşen Mustafa Zeytin, evin yanında bulunan küçük kulübeye gideceğini ve arılarına bakacağını söyleyerek, evden ayrıldı.

Mustafa Zeytin, kulübeye giderek, tavana bağladığı iple kendini astı. İntihar ettikten kısa bir süre sonra annesi Fatma Zeytin tarafında bulunan Mustafa Zeytin, çevredeki komşuların yardımıyla ilk olarak Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yapılan müdahalelere rağmen Mustafa Zeytin kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mustafa Zeytin'in yaklaşık iki yıldır şizofreni hastası olduğu ve bu sebeple bunalıma girerek intihar ettiği iddia edildi. Mustafa Zeytin'in cenazesi, Nefsişarlı Mahallesi'ndeki camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Zeytin'in cenaze töreninde eşi Günay Zeytin, çocukları Yasemin, Fatih ve annesi Fatma Zeytin fenalık geçirdiler. Ayakta durmakta zorluk çeken Zeytin Ailesi yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2004 Pazar 21:19:29
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 10:39:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdoğan kaya IP: 81.215.69.xxx Tarih : 6.12.2007 14:30:28

mustafa zeytin benim dayımın oğludur.ben istanbulda oturuyorum.o bizim babamız,abimiz,kardeşimizdi.aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen biz onu unutmadı.mekanı cennet olsun.