17
Haziran
2024
Pazertesi
BEŞİKDÜZÜ - TRABZON

Canalioğlu, festivale katıldı

Beşikdüzü’nde yapılan deniz festivaline Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu da katıldı. Canalioğlu, belediyeye ait "Karadeniz -1" gemisiyle geldiği Beşikdüzü'nde denize çiçek attı.

Beraberinde bazı İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Festival için Trabzon’dan Beşikdüzü’ne gemiyle giden başkan Canalioğlu, festivallerin insanları birbirine kaynaştırdığını belirterek, "Bu tür festivaller birlik, beraberlik ve hoşgörü ortamı yarattığı bir gerçektir. Ülke olarak birlik, beraberlik, hoşgörü ve sevgiye daha çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde böyle festivaller bizleri mutlu etmektedir" dedi.

Canalioğlu, "Vatandaşımız kavgadan yana değil, hizmetten ve barıştan yanadır. Biz de bu anlayışla hizmet ve barışı ön planda tutuyoruz. Bu düşüncelerle Trabzon’dan Belediyemize ait Karadeniz -1 gemisiyle Beşikdüzü’ne hareket ediyoruz. Belediye olarak bu yıl Trabzon’da geniş çaplı bir sanat ve kültür festivali düzenlemeyi planlıyoruz. Amacımız şehrimizi bir kültür ve sanat kenti haline getirmektir" diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 10:52:50
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 10:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?