19
Mayıs
2024
Pazar
BEŞİKDÜZÜ - TRABZON

Emekli öğretmen kalbine yenildi


AKP Beşikdüzü İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi emekli öğretmen Hasan Elbir (51), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Daha önce de kalbe giden damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle tedavi gören Hasan Elbir, son olarak bir hafta önce aynı şikayet nedeniyle bir ameliyat geçirdi. Emekli öğretmen Hasan Elbir, ameliyattan bir hafta sonra, açılan damardan beynine giden pıhtılaşmış kan nedeniyle hayatını kaybetti.

Çeşitli okullarda 29 yıl öğretmenlik yapan Hasan Elbir, bir ay önce kalp krizi geçirerek bir süre Trabzon Numune Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış ardından da Özel Karadeniz Hastanesi’nde anjiyo ameliyatı olmuştu. Kalbe giden damarlarından birinin kapalı olduğunun anlaşılması üzerine Elbir’in kalbine sten takılmıştı. Hasan öğretmen en son bir hafta önce yine aynı şikayet üzerine geçirdiği ameliyat sonrası beynine giden pıhtılaşmış kan nedeniyle hayatını kaybetti.

AK Parti Beşikdüzü İlçesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ve çevresinde sevilen bir kişi olan Hasan Elbir’in cenazesi, bugün öğle namazını müteakiben Beşikdüzü Merkez Eski Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Dağlıca Köyü’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

MUHAMMET TAŞ- TRABZON (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 10:37:10
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 10:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?