20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇARŞIBAŞI - TRABZON

Alkışlanan çalışma

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzonspor'a destek olmak amacıyla başlattığı kombine kart kampanyasıyla ilgili ilçe kaymakamları, resmi kurum ve kuruluş amirleri ile toplantı yaparak bu kampanyada öncü rol oynamalarını isteyerek yine takdir topladı.

Trabzon Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Okutan, geçmişi başarılarla dolu olan Trabzonspor'un tekrar eski günlerine dönmesine katkı sağlamak ve Trabzonspor için büyük bir sinerji oluşturmak için böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Trabzonspor'da yeni bir heyecan ve büyük bir hareketlilik olduğunu ifade eden Okutan, ''Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarı olarak bir bütün halinde yeni bir Trabzonspor ortaya çıkaracağız. Bunun sonucunda önce ikinci, sonra üçüncü yıldızı takma başarısını göstereceğiz. Bu konuda herkesin katkı sağlaması, şu an satışta olan kombine kartlara bu kulübe gönül verenlerin daha fazla ilgi göstermesi gerekiyor. Biz valilik olarak bu konuda üzerimize düşen tüm görevi yapacağız'' dedi.

Barcelona’yı Örnek Verdi
İspanya'nın ünlü futbol takımı Barcelona'nın 120 bin kombine bilet satışı yaptığını ve o seyirci desteğiyle maça çıktığını ifade eden Okutan, taraftarların maça gelemeyecek dahi olsa Trabzonspor'a katkı sağlamak amacıyla kombine bilet alması gerektiğini belirterek, en az yüzde 85-90 oranında kombine kart satılması gerektiğini kaydetti.

Resmi kurum ve kuruluş amirlerinden kampanyaya duyarlı olmasını isteyen Okutan, ''Bütün herkesi de şimdiden bilet almaya, Trabzonspor'u sahiplenmeye davet ediyorum. Kombine kartlara Trabzonspor'a gönül verenlerin çok daha fazla ilgi göstermesi gerekiyor'' diye konuştu. Öte yandan Trabzonspor kulübü de kombine kart satışı konusunda çalışma alanını genişletti. İstanbul Kartal’daki tesislerde bilet satışının ardından şimdi de Rumeli Yakasında faaliyetler başladı.

Trabzon’da da ilçe merkezlerinde kampanya dikkat çekiyor. Of, Sürmene, Akçaabat, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Araklı gibi ilçelerden sonra Arsin, Çarşıbaşı, Tonya’da da biletlerin satışa sunulacağı vurgulandı

günebakış
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 16:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?