19
Mayıs
2024
Pazar
ÇARŞIBAŞI - TRABZON

Kaza geçiren iki kardeş ÖSS'ye giremedi

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nden Öğrenci Seçme Sınavı’na (ÖSS) girmek üzere Trabzon’a gelen iki kardeş babalarının kullandığı otomobilin kaza yapması sonucu sınava giremediler.
Edinilen bilgiye göre kaza, Ayasofya Müzesi altında saat 8.00 sıralarında meydana geldi. Yasin Şahin yönetimindeki 61 DL 015 plakalı araç, önünde seyreden Haluk Terzi yönetimindeki 61 AS 543 plakalı otomobile çarptı. Daha sonra bu araca arkadan gelen 61 DY 827 ve 61 AP 970 plakalı iki araç çarptı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında Terzi’nin kullandığı araçta bulunan ve ÖSS’ye girmek için babaları Haluk Terzi ile Trabzon’a gelen Dilek Terzi (18) ve İslam Terzi (17) isimli kardeşler ile akrabaları Temel Terzi (18) yaralandı. Kaza sonrası Trabzon Numune Hastanesi’nde ayakta tedavi olan Temel Terzi ÖSS’ye girmeye başarırken, kardeşlerden yaralanan Dilek Terzi SSK Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İslam Terzi de ablasına reakat ederek sınava girmedi. Kaza sonrası Terzi kardeşlerin yakınları hastaneye akın ederken, yaralı Dilek Terzi’ye moral verdiler.
Vakfıkebir Lisesi’nden bu yıl mezun olduğunu belirten İslam Terzi, ablasının bu yıl sınava ikinci kez girmeyi planladığını, kendisinin ise ilk kez gireceğini ifade ederek "Ama olmadı. Nasip değilmiş. Bir senemiz gitsin önemli değil, yeter ki bize bir şey olmasın" dedi.
Dilek Terzi Değirmendere Mahallesi’ndeki Atatürk Lisesi’nde İslam Terzi ise Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Biyoloji Bölümü’nde sınava girecekti.
TRABZON - İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2004 Pazar 15:32:21
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 10:51:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?