20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAÇKA - TRABZON

AKP ilçe başkanlarını topladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, aralarında Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın'ın da bulunduğu 18 ilçe başkanıyla parti il binasında bir araya geldi.

Toplantının, şu ana kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bir değerlendirme toplantısı olduğunu açıklayan Balta, daha sonra partisinin Trabzon’da yaptığı yatırımları ve hizmetleri anlattı.

KÖYDES ödeneklerinin açıklandığını ve en fazla payı Trabzon’un aldığını hatırlatan Balta, “2008 yılı KÖYDES ödeneklerinde 79 ile ayrılan toplam 500 milyon YTL’den Trabzon 16 milyon 262 bin YTL ödenek alarak bütün iller arasında ilk sırada yer almıştır. Bu durum, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize ve bölgemize verdiği önemin de bir göstergesidir” dedi.

BELDES kapsamında Trabzon’a toplam 6 milyon 362 bin 248 YTL ödenek ayrıldığını dile getiren Balta, bu ödeneklerinin de siyasi parti ayrımı gözetmeksizin eşit ve adil şekilde, nüfus oranlarına göre belirlendiğini ve nüfusu 10 binin altında olan belediyelerin baz alındığını söyledi.

Trabzon’un AK Parti iktidarında her alanda büyük bir gelişme içinde olduğunu söyleyen Balta, bu hizmetlerin bundan sonra da artarak devam edeceğini kaydetti.

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Balta, toplantının, yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde partisinin belediye başkan adaylarını belirlemeye yönelik olmadığını vurgulayarak bu sürecin henüz başlamadığını fakat teşkilat olarak çalışmaların büyük bir disiplin ve kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 17:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?