18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAÇKA - TRABZON

Maçka'da dereye düşen çocuk kayboldu

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde evlerinin yanından akan dere kenarında arkadaşıyla şakalaşan 5 yaşındaki çocuk dereye düşerek kayboldu. Güvenlik güçleri ve vatandaşlarının yağmur altında saatler süren aramasından bir sonuç çıkmadı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde oyun için bahçeye çıkan Yunus Yıldız'ın (5) eve gelmemesi üzerine oğlunu aramaya çıkan anne Ayşe Yıldız ve baba Dursun Yıldız, çocuklarını bulamayınca polise başvurdular. Çevrede yapılan uzun süreli aramalardan sonuç alamayan ailesi Yunus Yıldız'ın en son yaşıtı olan Hasan Güler ile oyun oynadığını tespit ettiler. Güler'in "Yunus dereye düştü" sözleri üzerine Dursun Yıldız, oğlunu Maçka Deresi'nde aramaya başladı. Yunus'un dereye düştüğünün öğrenen Maçkalılar, jandarma ve polis ekipleri ile birlikte sağanak yağmur altında küçük çocuğu aramaya başladı. Trabzon-Maçka Karayolu kenarından akan Maçka Deresi'nin 10 kilometrelik kısmında yapılan aramada küçük Yunus'a rastlanmadı.
Yetkililer havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarını durdurdular. Arama çalışmalarının yarın da devam edeceği öğrenildi.
TRABZON - İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2004 Salı 22:55:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?