26
Mayıs
2024
Pazar
OF - TRABZON
OF

Erdoğan'dan toplu açılış

BAŞBAKAN ERDOĞAN OF İLÇESİNDE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Of ilçesinde toplu açılış törenine katıldı.

Of ilçesinde, bir süre önce yapımı tamamlanan Of sahil tesisleri, deniz deşarjı, soğuk hava ve paketleme tesisi, Halk Eğitim Merkezi ve Aydıner Kültür Sanat Merkezi'nin toplu açılış törenine katılan Erdoğan, konuşmasında bu sabah Rize'nin İyidere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Yusuf Tüylü'ye Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diledi.

Rize'nin İyidere ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Yusuf Tüylü'nün İyidere Polis Merkezi'ndeki gece nöbetini tamamladığı ve Rize'deki evine gitmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize gezisinde görev yapmak için Güneysu ilçesine gidecek polis arkadaşı Mehmet Tosun'dan kendisini Rize'ye bırakmasını istediği öğrenildi. Tosun'un kullandığı 53 AT 915 plakalı İyidere Kaymakamlığı'na ait resmi araç, İyidere'den Güneysu ilçesi istikametine giderken İyidere

Tüneli çıkışında aşırı hız sonucu önce orta refüje çarpmış ardından takla atarak hurdaya dönmüştü. Araçta bulunan evli ve iki çocuk babası Yusuf Tüylü hayatını kaybederken Mehmet Tosun da yaralanmıştı.

Yusuf Tüylü için Rize Emniyet Müdürlüğü'nde bugün akşam saatlerinde bir tören düzenleneceği ve cenazesinin memleketi Çorum'a gönderileceği öğrenildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN OF İLÇESİNDE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
BAŞBAKAN ERDOĞAN OF İLÇESİNDE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2010 Pazar 17:28:04
Güncelleme :13 Haziran 2010 Pazar 18:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?