25
Mayıs
2024
Cumartesi
OF - TRABZON
OF

Kaymakamlıktan örnek önlem

OF’TA ÖRNEK KAR ÖNLEMLERİ

Trabzon’un Of ilçesinde kar nedeniyle kapanan köy yolları Özel İdare ekiplerince açılırken, Of Kaymakamlığı’nca kar yağışı etkisini göstermeden diyaliz hastaları, hamile bayanlar ile yaşlı ve kimsesiz yardıma muhtaç vatandaşlar tespit edildi ve bu yönde çeşitli önlemler alındı.

Bu çalışmalar sonucunda Of’ta 12, Hayrat’ta 3 diyaliz hastası tedavilerinin kötü hava koşullarına karşı aksamaması için İlçe Devlet Hastanesi’nde misafir edilirken, kimsesiz olan ve Of’ta yaşayan 80 yaşındaki Fahri Bakkal Kaymakam Tuncay Sonel’in talimatıyla hastaneye yerleştirilerek kontrol altına alındı. Yine Saraçlı köyünde ikamet eden ve Ankara’dan tedavisi sonrası karayolu ile Of’a gelen kanser hastası Yusuf Sarıcaoğlu olası bir duruma karşı tedbir amaçlı olarak hastanede yatırılarak misafir edilmesi sağlandı.

Kaymakam Sonel beraberinde Şantiye Şefi İsmet Çalık ile birlikte Erenköy, Pınaraltı ve Darılı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla ve karla mücadele eden ekiplerle birlikte olduktan sonra ,Devlet Hastanesi’ne geçerek sağlık personelini ve hastaları ziyaret ettiler.

OF’TA ÖRNEK KAR ÖNLEMLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 12:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?