24
Mayıs
2024
Cuma
OF - TRABZON
OF

Mucitlerden büyük başarı

OFLU MUCİTLERE ÖDÜL

Trabzon’da yapılan Mesleki Eğitim Merkezleri Proje Tabanlı beceri yarışmasında Of Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencileri İl birinciliği alarak büyük bir başarıya imza attı.

Proje Danışmanlığı’nı Ahmet Kapdu’nun yaptığı Semaverli Mangal Projesi birinci oldu. Abdullah Öztürk, Faruk Kumandaş, Yasin Parlak ve Serkan Cesur adlı öğrencilerin tarafından geliştirilen projede, mangalın alt kısmında su tankı yapılarak Mangal yanarken, suyun kaynaması sağlanıyor ve yapılan özel bir bölümle de demlenen çayın soğumasının önüne geçiliyor. Proje ile bir yandan mangalda yiyecekler pişerken, bir yandan da çayınız demlenmiş oluyor.

Projede dereceye giren öğrencilere Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Hacımurtezaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız ve Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından Altınlı Başarı Belgeleri verildi. Öğrencilerin göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik eden Kaymakam Sonel, genç mucit arkadaşlarımızın bu çalışmalarını geliştirerek devam ettirmelerini kendilerinden istedi.

OFLU MUCİTLERE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 10:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?