25
Mayıs
2024
Cumartesi
OF - TRABZON
OF

Sonel’den işçilere baklava ziyafeti

OF KAYMAKAMI SONEL’DEN İNŞAAT İŞÇİLERİNE YAZIN KARPUZ KIŞIN BAKLAVA

Trabzon’un Of ilçesinde devlet vatandaş işbirliğiyle yaptırılan Kültür Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulunan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, bu defa da tatlıyla inşaata gitti.

İnşaatta çalışanlara yazın karpuz, kışın da baklava götüren ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Sonel, karpuz ve baklavayı kendi elleriyle ustalara takdim ederek, çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti. Kaymakam Tuncay Sonel’in kendilerine göstermiş oldukları bu sıcak ilgiden dolayı kendisine teşekkür eden inşaat işçileri “Kendisi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bir ihtiyacımız olup olmadığını her zaman soruyor. Biz de Kaymakam beyin bu yaklaşımına karşı bu inşaatların en kısa zamanda bitmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” diyerek, tatlı için kendisine teşekkür ettiler.

Mart ayında bitecek olan hayırsever Turgut ve Mehmet Aydıner kardeşler tarafından yaptırılan 4 milyon TL’ye mal olacak Kültür Merkezi’nin ve inşaatı devam eden yine yıl sonu bitirilecek olan Halk Eğitim Hizmet Binası’nın Of’ta bu alanlardaki eksikliği gidereceğini, yöreye ve yöre insanına özellikle de çocuklara ve gençlere büyük katkıda bulunacağını belirten Sonel, “Allah emeği geçenlerde razı olsun” diyerek yapılan bu işlerin Of’a güzellikler getirmesini diledi.

OF KAYMAKAMI SONEL’DEN İNŞAAT İŞÇİLERİNE YAZIN KARPUZ KIŞIN BAKLAVA
OF KAYMAKAMI SONEL’DEN İNŞAAT İŞÇİLERİNE YAZIN KARPUZ KIŞIN BAKLAVA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 12:58:03
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 13:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?