26
Mayıs
2024
Pazar
OF - TRABZON
OF

Yarışmada duygusal anlar

İSTİKLAL MARŞI’NI GÖZYAŞLARI İÇİNDE OKUDU

İstiklal Marşı’nın kabulünün 89. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında Trabzon’un Of ilçesinde düzenlenen İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasına katılan bir öğrencinin gözyaşları içinde istiklal Marşı’nı okuması duygusal dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Of Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten kompozisyonlar ve şiirler okundu. İstiklal Marşı’nın yazılma serüveninin anlatıldığı oratoryonun sergilenmesinin ardından, İlköğretim birinci kademe yarışmasında birinci olan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu’ndan Bahar Çakıroğlu’nun istiklal marşını coşkulu bir şekilde yaşlı gözlerle okuması, salonda bulunan davetliler tarafından büyük beğeniyle izlendi ve uzun süre alkışlandı.

İlçe Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen yarışmada birinci olan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulundan Bahar Çakıroğlu, İhsan Karadeniz İlköğretim Okulundan Gizem Keleşoğlu ve Şehit Öğretmen Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesinden Kader Özbektaş ‘a Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altınları takıldı. Yine yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Of Belediye Başkanı Oktay Saral ve Garnizon Komutan Vekili Ergün Sağlık tarafından da verildi.

İSTİKLAL MARŞI’NI GÖZYAŞLARI İÇİNDE OKUDU
İSTİKLAL MARŞI’NI GÖZYAŞLARI İÇİNDE OKUDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 14:40:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?