25
Mayıs
2024
Cumartesi
OF - TRABZON
OF

Yazar Serdar Özkan Of'ta

KAYIP GÜL ROMANI’NIN YAZARI ÖZKAN OFLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Dünyanın dört bir yanında farklı kültürlerden okurların büyük beğenisini kazanan ve 35 dile çevrilerek 40 aşkın ülkede basılan Kayıp Gül romanının yazarı Serdar Özkan, Trabzon’un Of ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Of ilçe genelinde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve teşvik etmek amacıyla 2008- 2009 eğitim öğretim döneminde başlayan Oku Kitabını Al Altınını Projesi kapsamında her ay 26 okuldan 26 öğrenci kitap ve altınla ödüllendiriliyor. Şubat ayının altın ve kitap ödülü almaya hak kazanan öğrencilere altınları ve kitapları Kayıp Gül romanını yazarı Serdar Özkan katıldığı bir programla verildi.

Of Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende konuşan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, yazar Serdar Özkan’ı Of’ta görmekten mutluluk duyduğunu belirterek “Kitabını bir nefeste okudum. Gerçekten o kadar önemli bir roman ki ben çok etkilendim. Kitabı okuduğunuz zaman yaşıyorsunuz sanki. Ülkemizin tanıtımı açısından verdiği mesajlar açısından çok önemli” dedi.

Yazar Serdar Özkan ise Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in heyecanına ortak olmak için ilk defa bir ilçede düzenlenen bir programa katıldığını ifade ederek “Burada önemli olan Kayıp Gül romanına öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gösterdiği sevgi ve muhabbettir. Beni en çok memnun eden yönü öğrencilerin kitabı okudukları zaman öğretmenlerine tavsiye etmeleri, bu da hikayenin öyküsünden keyif aldıklarını gösteriyor. Onun için burada öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir topluluğa seslenmekten ayrıca mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. En çok kitap okuyan 26 öğrenciye altın ve kitap ödülleri Yazar Serdar Özkan, Çaykara Kaymakamı Ufuk Özen, Yomra Kaymakamı Sinan Başak ve Köprübaşı Kaymakamı Hayri Zorlu tarafından verildi.

Ödün töreninin ardından yazar Serdar Özkan, kitabını imzalayarak hayranlarına dağıttı.

KAYIP GÜL ROMANI’NIN YAZARI ÖZKAN OFLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
KAYIP GÜL ROMANI’NIN YAZARI ÖZKAN OFLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 17:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?