18
Mayıs
2024
Cumartesi
VAKFIKEBİR - TRABZON

Evi yanan aileye belediye sahip çıktı

Vakfikebir İlçesi Deregözü Köyü’nde bir süre önce çıkan yangında 3 çocuğunu kaybeden ve evleri de kullanılamaz hale gelen Menteşe ailesine, Trabzon Belediyesi çeşitli yardımlarda bulundu.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nun girişimleri doğrultusunda hayırseverlerden toplanan koltuk takımı, 1 katalitik soba, 4 yatak, 2 halı, 5 battaniye, 4 yorgan, mutfak eşyası, giyecek ve yiyecek malzemeleri Menteşe ailesine verilmek üzere Deregözü Köyü’ne gönderildi. Evi yanan aileye teslim edilen yardımlar, acılı ailenin acısını biraz olsun hafifletti. Belediyenin gönderdiği yardımları teslim alan baba Şevket Menteşe ile anne Fatma Menteşe, kendilerine yardım edenlere teşekkür etti.

Başkan Volkan Canalioğlu, herkesi Menteşe ailesine yardım yapmaya davet ederek, "Toplanan yardımları aileye ulaştırdık. Ayrıca, ev yapımında da inşaat malzemesi yardımında da bulunacağız. Ölenleri geri getiremeyiz ama en azından geride kalanlara rahat bir yaşam sürdürmeleri için yardımcı olmalıyız" dedi.

Öte yandan evi yanan aileye para yardımında bulunmak isteyenlerin Vakfikebir İlçesi İş Bankası Şubesi’ndeki 258095 No’lu hesaba para yatırabilecekleri bildirildi

Vakfıkebir-İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2005 Pazartesi 15:07:55
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 12:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?