16
Mayıs
2024
Perşembe
VAKFIKEBİR - TRABZON

Maçın hakemi Selçuk Dereli

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Galatasaray maçını yönetecek olan Selçuk Dereli, 3. kez bu iki takım arasında oynanacak olan müsabakayı yönetecek.


Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Trabzonspor-Galatasaray maçına atanan Selçuk Dereli'nin bugüne kadar 2 kez iki takım arasında oynanan lig maçlarında düdük çaldı. 16 Kasım 2002'de İstanbul'da oynanan müsabakada sarı-kırmızılı takım, bordo-mavilileri 2-1 mağlup etti. Bu maçta Selçuk Dereli 7 sarı kart Galatasaray'a, 4 sarı kartta Trabzonspor'lu oyunculara gösterdi. 23 Eylül 2006'da Trabzon'da oynanan karşılaşmayı bordo-mavili takım 3-1 kazanırken, Dereli bu maçta 3 sarı kart Trabzonspor'a, 3 sarı kart da Galatasaray'lı oyunculara göstermişti.


FİFA Kokartlı hakemlerden Selçuk Dereli bugüne kadar bordo-mavili takımın ligde 14 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 8 galibiyet elde ederken, 5 de mağlubiyet aldı. 1 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda 27 gol atan Trabzonspor, kalesinde ise 21 gol gördü. Bordo-mavili takım Dereli yönetiminde oynadığı 6 derbi müsabakasında 2 galibiyet, 4 mağlubiyet elde etti. Trabzonspor, Selçuk Dereli'nin düdük çaldığı Beşiktaş, Galatasaray maçlarında birer kez galibiyet ve mağlubiyet görürken, 2 kez yönettiği Fenerbahçe maçlarında ise Trabzonspor'un yüzü gülmedi.

GÖKMEN ŞAHİN /iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 11:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?