5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Eşekli stand-up'çu kime ortaklık teklif etti ?

Balıkesirli eşekli stand-up sanatçısı Şener Bozbey, ölen annesinin kılığına girerek 2 yıl bankadan emekli maaşını çeken Şerafettin Gençel’e, beraber sahneye çıkmayı teklif etmeye hazırlanıyor.

Şerafettin Gençel, 2 yıl önce ölen yaşlı annesini evin bodrumuna gömüp, onun kıyafetlerini giyerek bankadaki maaşını çekerken geçtiğimiz haftalarda yakalanarak tutuklanmıştı.

Duruşma için adliyeye getirildiğinde, yurt dışından film senaryosu için teklifler geldiğini ileri süren Gençel’e ilk teklif, eşekli şovmen Şener Bozbey’den geldi.

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in sahibi olduğu Plato Film ile Yağmur, Mavi Fil ve Kurtlar Vadisi’nin sahibi Bady-Guard ajanslarına bağlı olan Şener Bozbey, gerçek hayattaki senaryosuyla dünya çapında üne kavuşan Şerafettin Gençel ile şov yapmaları halinde, kendisinin de yıllardır hayalini kurduğu Hollywod’a adım atabileceğini söyledi.

Aynı zamanda matematik öğretmeni olan şovmen Bozbey, "Şerafettin ağabeyin dünya çapındaki şöhretinden yararlanmak istiyorum. Belki böylece yıllardır özlemini çektiğim Hollywod’a adım atarım. Şerafettin beyin çok büyük bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Ondan öğreneceğim çok şey var" dedi.

Eşekli stand-upçı Şener Bozbey, cezaevinde tutuklu bulunan Şerafettin Gençel ile "Şerafettin nine ve eşekli şovmen" tiplemeleriyle ilk gösterilerini Balıkesir Kapalı Cezaevi’ndeki mahkumlara yapabileceklerini bildirdi. Bozbey, şov programıyla ilgili yetkili mercilere başvurduğunu, Şerafettin Gençel ile de görüşeceğini bildirdi.

Bu arada, mazeretleri sebebiyle öğretmenlik mesleğinden malulen emekliye ayrılan ünlü şovmen Şener Bozbey, mezun olduğu Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Netacibey Eğitim Fakültesi’ndeki diplomasını da 13 yıl sonra aldı. Bozbey, yeni mezunlar gibi sevinçli ve heyecanlı olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 19:06:07
Güncelleme :28 Nisan 2005 Perşembe 17:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?