5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Jandarma Komutanı'ndan veda ziyaretleri

Balıkesir'den tayini çıkan İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Seyfullah Saldık, Belediye Başkanı Sabri Uğur'u makamında ziyaret ederek, veda ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Seyfullah Saldık, Van Asayiş Kolordu Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevine atanması münasebetiyle yaptığı veda ziyaretinde, Belediye Başkanı Sabri Uğur'a Balıkesir'deki görev süresince kendisine gösterilen ilgi ve anlayış sebebiyle teşekkür etti. Başkan Uğur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Seyfullah Saldık'a yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bir plaket takdim etti.

Balıkesir'den çok güzel hatıralarla ayrıldığını ifade eden Kurmay Albay Saldık, kendisine sunulan plaketten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şahsınızda bütün Balıkesir halkına en derin saygılarımı sunarak bu plaketi alıyorum" dedi.

Özellikle gündem oluşturan ve çok sayıda tutuklamalarla sonuçlanan yolsuzluk, çete, tarihi eser kaçakçılığı, uyuşturucu, dolandırıcılık, kaçakçılık vb. alanlardaki başarılı operasyonlarla adından söz ettiren Van Asayiş Kolordu Komutanlığı Kurmay Başkanı kurmay Albay Seyfullah Saldık'ın, yeni görevini Temmuz ayında teslim alacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 04:17:25
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 20:33:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma encu IP: 88.225.212.xxx Tarih : 7.08.2009 18:03:54

türkiyenin böyle insanlara her zaman ihtiyacı var... başarılarının devamını diliyorum