5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

MÜSİAD'dan Başkan'a yardım teşekkürü

Müstakil Sanayici ve İşadamları derneği (MÜSİAD) Balıkesir Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Sabri Uğur’u makamında ziyaret etti. MÜSİAD Şube Başkanı Şenol Durmuş ise, özellikle OSB’ye yaptığı katkı ve çalışmaları sebebiyle Başkan’a teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucu Şube Başkanlığı’na AK Parti İl Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Şenol Durmuş’un seçildiği MÜSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu ise Mithat Okuyucu, iş adamı Abdullah Gün, Vahdettin Çiftçi, Mehmet Mahsun Mergan’dan oluştu. Belediye Başkanı Sabri Uğur da nezaket ziyaretinde bulunan MÜSİAD yönetimini tebrik etti.

Belediye Başkanı Sabri Uğur, her ziyaretçisine olduğu gibi MÜSİAD yönetimine de hızla devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile sosyal çalışmalar hakkında ayrıntılar veren Başkan Uğur, Askerlik Şubesi yolu üzerindeki Eceamca İlköğretim Okulu’nun yanında bulunan belediyeye ait eski acezeevini, kimsesizlerin geçici olarak barınmaları amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Bununla ilgili az kullanılmış giyim, beyaz eşya ve ev eşyalarını da fakir ve ihtiyacı olan vatandaşlara, öğrencilere ulaştırmak için topladıklarını, yemek yardımlarına katkı yaptıklarını bildirdi. Balıkesir’in bina envanterini çıkarmaya başladıklarını açıklayan Belediye Başkanı Sabri Uğur, "Şehrimizin bina envanteriyle ilgili çalışma yapıyoruz. Şehirdeki tüm binalar tek tek sayılıyor. Bu çalışmamızın sonucunda şehrimizin bina envanteri net ve tam olarak çıkacak" dedi. Başkan Uğur, OSB’de tüm parsellerin tahsis edildiğini, fabrikaların bir bir yükselmeye başladığını söyledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Şenol Durmuş ise, özellikle OSB’ye yaptığı katkı ve çalışmaları sebebiyle Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2005 Salı 18:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?