5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Paşabayırı'na ilk doğalgaz 15 Ağustos'ta

Bandırma Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (BADAŞ) Genel Müdürü Güngör Ateş, halen şebeke inşaatı devam eden Paşabayır Mahallesi’ne ilk doğalgazı 15 Ağustos 2005’de vereceklerini söyledi.

Bandırma’nın en büyük mahallesi olan Paşabayır Mahallesi’nin büyük kısmında hat çalışmalarının tamamlandığını belirten Güngör Ateş, ayrıca ilçenin ana caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde doğalgaz inşaatına başladığını kaydetti.

Atatürk Caddesi’nde çalışmaların bir hafta içinde tamamlanacağını anlatan Ateş, doğalgaz çalışmalarında söz verdikleri süreden daha hızlı bir şekilde ilerleme sağlandığını ifade etti.

Bandırma’ya bugüne kadar 7.5 trilyon liralık yatırım yaptıklarını açıklayan Ateş, bütün kentin bir kaç yıl içerisinde tamamen doğalgaza kavuşturacaklarını bildirdi.

Bandırma’nın doğalgazı Türkiye’de en ucuza kullanan şehirlerden birisi olduğuna işaret eden Ateş, 1 yıl içinde verilecek 700 milyonluk tüp parasıyla, bütün evi doğalgazla ısıtılabileceğini aynı zamanda sıcak su ve ocak ihtiyacının karşılanabileceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 17:39:31
Güncelleme :4 Temmuz 2005 Pazartesi 17:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?