5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Tren Garı'nda şok eden ceset

Balıkesir'de, tren istasyonunda şüpheli bir ölüm olayı meydana geldi. İstasyondaki trenin mola bitimi hareket etmesinin ardından ortaya çıkan ve Doğan Gür'e (68) ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Adli Tıp'a gönderildi.

Basmane - Balıkesir, Balıkesir - Eskişehir seferini yapan 31601 - 71601 sefer sayılı Ege Ekspresi, saat 12.15'te Balıkesir garına giriş yaptı. Yolcuları indiren tren, kalkış saati olan 12.25'te hareket etti.

Trenin istasyondan ayrılmasıyla rayların üzerinde bir şahsın yattığını farkeden güvenlik görevlileri, hemen 112 Acil ve polisi aradı. Yapılan incelemede şahsın üzerinden tren geçmesi sonucu öldüğü anlaşıldı.

Üzerinden çıkan kimliğe göre Doğan Gür olduğu anlaşılan ceset, olayın şüpheli bulunması üzerine otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu arada, Nuri E. isimli şahıs, cesedin Doğan Gür'e ait olduğunu duyunca şoka girdi. Polislere, ölen şahsın arkadaşı olduğunu söyleyen Nuri E., cesedi teşhis etti. Psikolojik rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü ileri sürülen evli ve 3 çocuk babası Doğan Gür'ün intihar mı ettiği yoksa bir kaza sonucu mu öldüğü araştırılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2005 Pazartesi 17:21:14
Güncelleme :9 Temmuz 2005 Cumartesi 02:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?