5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Bayraklı tabuta bir tepki de Kamu-Sen'den

"Gelinim olur musun" adlı yarışmaya annesi ile katılarak dikkatleri üzerine çeken ve medyanın damadı olarak ünlenen Ata Türk'ün tabutunun Türk bayrağına sarılmasına tepkiler sürüyor.

Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Hüseyin Yurdakul, Türk bayrağının ancak milleti, devleti için savaşarak canını veren şehitlere ve devlet büyüklerine sarılabileceğini söyledi. Yurdakul, "Bu tür programlar milletimizin ve özellikle gençlerimizin uyutulmasına, beyinlerinin uyuşturulmasına, memleket meseleleri ve dünya gerçeklerinden uzaklaşmasına sebep olan programlardır. Bu yayınlar birileri tarafından kasıtlı olarak yapılmakta ve milletimizin değer yargılarını kökünden sarsmak, tahrip etmek için yapılmaktadır" dedi.

Ölen Ata Türk'ün tabutunun üzerine Türk bayrağı sarılmasına ve annesi Semra Yücel'in "Oğlum şehit" açıklamalarına temas eden Yurdakul, "Türk bayrağı bu vatan için canını verenlerin üzerine örtülür ve bu vatanın savunurken, bu milletin değer yargılarını savunurken ölenlere de şehit denir. Semra hanımın acısını gerçekten paylaşıyoruz ama, bir anne olarak acaba bu işte onun hiç sorumluluğu yok mu? Bu olayın neticesini hiç mi düşünemedi? Ata Türk olsa olsa bir magazin şehididir. Semra hanım da bir magazin gazisi olur. Ölen gencimiz Ata Türk, maalesef magazin kurbanıdır ve bu tür programların ne kadar tehlikeli olduğunun açıkça bir göstergesidir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 01:11:09
Güncelleme :22 Eylül 2005 Perşembe 13:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selçuk balcı IP: 85.98.38.xxx Tarih : 27.09.2005 14:44:13
Kaymakam, kızının parasını kesti Ahmet ERTAN / HAVRAN, DHA Çanakkale Deniz Savaşları’nda tek başına omuzlayıp bataryaya sürdüğü 276 kiloluk top mermisiyle İngilizlerin Ocean Zırhlısı’nı batıran ‘Koca Seyit’ lakaplı onbaşı Seyit Çabuk’un, Balıkesir’in Havran İlçesi’nde yaşayan 97 yaşındaki kızı Ayşe Yıkar’a bağlanan 160 YTL’lik yardımın 5 ay önce kesildiği ortaya çıktı. Ayşe Yıkar’ın oğlu Mehmet Yıkar, ‘18 Mart törenlerinde bir gazetecinin ‘Rahatınız yerinde mi, Tugay Komutanı size bakıyor mu’ sorusunu annem ‘Sağolsunlar her şeyimi karşılıyorlar’ diye yanıtladı. Bu haber gazetelerde çıkınca Havran Kaymakamı Ali Murat Kayhan bizi çağırıp, ‘Ben size her yardımı yapmıyor muyum? Bundan sonra size komutan baksın’ diye azarladı. O ay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan aldığımız son maaş oldu’ dedi. arkadaşıma yolla arşivime ekle yazıcı için Yorum Sayısı: 3 / 20 Yorumlarınızı Yazınız diğer yorumlar >>> Pelin Zeren 14.09.2005 - 11:26 Kaymakammmmmm!!!! Hocaya kızıp namaz bozulmaz. Sen o şehitlerimiz olmasaydı, değil kaymakam .  Sen o şehitlerimize kurban ol. erol kaya 13.09.2005 - 15:40 kaymakamın bu yaptığı umarım devlet büyüklerinin dikkatini çeker,kimse keyfi davranamaz. maaşı hangi kritere dayanarak kestiyse,demekki o yanlışlığı yapıp kanunsuz olarak o maaşı veren de aynı kaymakamdır.bence sorumlular cezalandırılsın.yoksulluk maaşı için hazırlanan dosyanın ilçe idare kurulu tara...devamı ahmet CANGAR 13.09.2005 - 14:28 yazıklar olsun kaymakam