5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

CHP milletvekili Pekel esnafla görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Sedat Pekel, seçim bölgesindeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Sedat Pekel, geçtiğimiz hafta Manyas, Gönen, Erdek ve Marmara Adası'nda gezi ve incelemelerde bulunduktan sonra dün de Bandırma'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bandırma cadde ve sokaklarında gezip esnaflarla ve halkla sohbet eden Pekel, "Biz halkın içinden geldik. Halkın içinde rahat gezip vatandaşın, esnafın derdini dinleyip, sorunlara çare arıyoruz" dedi.

Bandırma esnafı da kendilerini ziyarete gelen Pekel'e sorunlarını anlattı. Esnaflarla yaptığı sohbet sırasında Türkiye'nin içinde bulunduğu kritik döneme dikkat çeken Milletvekili Pekel, "Toplum olarak bu kritik dönemde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Her dönem ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar son zamanlarda yoğunlaştı. Yüzyıllardır kardeşçe birlikte yaşayan insanlarımızın arasına nifak tohumları ekmek için uğraşıyorlar" dedi.
İşsizliğin de ülkenin en büyük sorunlarından olduğunu ve her geçen gün arttığını söyleyen Pekel, "Vatandaşın en büyük sorunu işsizlik. Sokakta gezerken her gün yüzlerce kişi benden iş istiyor. AK Parti Hükümeti yeni iş alanları açılmasına öncülük etmeli. AK Parti iktidarında işsizlik her geçen gün artmaktadır. Üniversiteli gençler diploma almış fakat iş bulamıyor, binlerce üniversiteli bizden iş istiyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2005 Pazar 13:03:25
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 12:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?