5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Çömez çocuklarla masa tenisi oynadı

Balıkesir'in Manyas İlçesi'ne bağlı Süleymanlı Köyü'nde incelemelerde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, öğrencilerle masa tenisi oynadı.

Milletvekili Çömez, Süleymanlı Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaretinde yaptığı açıklamada, taşıma merkezi olan okulda Necip Köy, Duraköy ve Doğanlı köylerine ait öğrencilerin de eğitim gördüklerini belirtti. Okulun acilen kütüphane, bilgisayar laboratuvarı ve bir sınıf ihtiyacı bulunduğunu kaydeden Çömez, bunların mahalli imkanlarla yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Okul bünyesinde 250 metrekare alan üzerine kurulacak ek binayla ilgili olarak Manyas Barajı'nı yapan BHS şirketinin yönetim kurulu başkanı Hasan Hıdıroğlu ile görüştüklerini açıklayan Çömez, Hıdıroğlu'nun ek binanın yapılması için destek vereceğini dile getirdi. Çömez, ek binanın yapımında kullanılacak malzemelerin de şirket tarafından temin edileceğini, işçilik giderlerinin ise mahalli imkanlarla karşılanacağını sözlerine ekledi. Çömez, okulda öğrencilerle de bir süre masa tenisi oynadı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 17:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?