5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

İtfaiye ve askerden yangın tatbikatı

Balıkesir İtfaiye Müdürlüğü, 6. Bakım Merkezi Komutanlığı'nda askerlerle ortak bir yangın tatbikatı yaptı.

Askeri fabrikada gerçekleştirilen tatbikatta askerlere, yangın söndürme tüplerinin kullanılması, yangına müdahale, yaralıların sedye ile yangın mahallinden tahliye edilmesi gösterildi.

Tatbikat sırasında, muhtemel bir yangında askeri itfaiye görevlileri ve askeri birliklerle ortak çalışmayla yangına müdahalede en hızlı ve etkili yöntemlerin birlikte kullanılması konularında da uygulamalar yapıldı.

Tatbikata, Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürü Fikret Tezcan yönetimindeki 1 adet yangın arozözü, yangın söndürme tüpleri, biri çavuş 4 itfaiye personeli ve şoförden oluşan 6 kişilik ekip, askeri itfaiyeden ise 15 itfaiye eriyle yaklaşık 200 asker, komutanlar ve diğer görevli subay ve astsubaylar katıldı.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 00:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit aygen IP: 85.108.84.xxx Tarih : 10.05.2006 15:46:02
merhaba ben de birzamanlar 6 bakım merkezi komutanlıgında askerdım bence bu tür tatbıkatlar herzaman askerın bilinçlenmesıne yardımcı olmakta sadece yangın tatbıkatı yapılmamalı bence aklınıza ne tür bir tatbıkat getirebılırsınız orasını bılmem ama bence çok ihtiyaç duyulacak bı örnek davranışş bütün 6.bakımda askerlık yapan kardeşlerıme sevgılerımı yolluyorum 1984/4 ord cvş ümit aygen hayırlı teskereler kardeşlerım