5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

KESK üyelerini bilgilendirdi

Kamu ve Bilim Emekçileri Sendikaları Federasyonu (KESK), toplu sözleşme sonucu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi açılış sonrasında ele alınacak olan yasa tasarılarına karşı alınacak önlemler hakkında üyelerini bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

KESK Merkez Yönetim Kurulu (MYK) yetkilileri, 37 bölge içerinde bulunan Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne gelerek KESK'e bağlı sendika temsilcileri ile görüştü. MYK üyesi Hasan Hayır, mecliste ele alınacak yasa tasarılarını takip ederek kamu çalışanların zararına yapılacak her türlü uygulama ve yasalara karşı tepki göstereceklerini dile getirdi. Hayır, üyeleri bilgilendirme yanında, örgütlerin çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi aldıklarını ifade ederek, Merkez tarafından alınacak olan her karar örgütlerin fikirsel ve eylemsel olarak katılımının önemli olduğunu söyledi.

KESK'e bağlı sendikaların il temsilcilerinin de katıldığı basın açıklaması yapıldıktan sonra KESK'e bağlı Eğitim-Sen binasında üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Salman Kılıç, Balıkesir Eğitim-Sen Şubesi Yöntim Kurulu Üyesi Bedri Ark, Balıkesir SES Üyesi Serkan Akşahin ile ilçedeki sendika temsilcileri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 00:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?