5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Tuğçe Kazaz'a bir tepki de Yunanistan'dan geldi

Manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz'ın Yunan sevgilisi ile evlenip dinini değiştirmesinin yankıları sürüyor. Ailesinin destek vermediği Tuğçe Kazaz'a bir tepki de Yunanistan'dan geldi. Yunanistan'ın Midilli Vali Yardımcısı Fotını Stefanıdakı, Tuğçe Kazaz'ın evlenmesine karşı olmadığını, ancak dinini değiştirmesine de gerek olmadığını söyledi.

Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BASİAD) davetlisi olarak Yunanistanlı ticaret heyetiyle birlikte Balıkesir'e gelen Midilli Vali Yardımcısı Fotını Stefanıdakı, BASİAD'ın verdiği akşam yemeğinde tercümanı ve Türk işadamlarıyla beraber Sirtaki oynadı. Hotel Asya Pamukçu Termal Tesisleri'nde verilen yemekte gazetecilerle sohbet eden bayan Vali Yardımcısı Stefanıdakı'ye, Türkiye ve Yunanistan'da günün konusu olan Türk manken Tuğçe Kazaz'ın Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis'in kilise evlilikleri hakkındaki düşünceleri soruldu. Midilli Vali Yardımcısı Stefanıdakı, "Ben onun yaptığı bu şeye karşıyım. Bence dinini değiştirmesine gerek yoktu. Ben, evlenmelerine karşı değildim. Ortodoks veya Müslüman, herkes kendi dinini tutmalı. Niye değiştiriliyor? Bence değişmesine gerek yok" dedi.

Fotını Stefanıdakı, Yunanistan'da çekimleri devam eden Türk yapımı "Yabancı Damat" dizisini de ilgiyle izlediğini söyledi. Balıkesir'i ziyaret eden Yunanistanlı heyette Midill Vali Yardımcısı Fotını Stefanıdakı, Agıa Paraskevi Belediye Başkanı Alekos Evagelinos, Midill Ticaret Odası Başkanı Thrasivoulus Kalogridis, Turizm Komite Başkanı Efstratios Loggios ve yardımcıları ile komite üyeleri yer aldı. Yunan konuklara ev sahipliği yapan BASİAD'ın verdiği yemeğe Balıkesir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Sabri Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Yavuz, Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ile dernek ve odalara üye işadamları katıldı. Bol rakı tüketilen gecenin sonunda Yunanlı Vali Yardımcısı Stefanıdakı, piste çıkarak müzik eşliğinde Sirtaki oynadı. Komşuyla sanayi ve ticaret alanında görüş alışverişlerinin yapıldığını belirten BASİAD yetkilileri, önümüzdeki günlerde ticari yatırımların hayata geçirileceği ziyaret ve görüşmelerin devam edeceğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 01:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?