5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Tuğçe Kazaz'ın ailesi Ayvalık'ta

Aşık olduğu Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis için dinini değiştirerek Hıristiyan Ortodoks olduğunu açıkladığı iddia edilen manken-oyuncu Tuğçe Kazaz'ın evlenmesi üzerine, İstanbul'da yaşayan anne ve babası, Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde bulunan yazlıklarına geldi.

Tuğçe Kazaz'ın babası Metin ile anne Yegane Kazaz, Hülya Avşar'ın yazlığına yaklaşık 500 metre mesafedeki Tuzla Beldesi Arkadaş Sitesi 16 no'lu yazlığına geldi. Basın mensuplarının aileden görüş almak için yerini bulması üzerine komşuları, ailenin buradan ayrılarak İzmir'e gittiğini söyledi. Yazlığın kapısını çalan basın mensupları evde kimseyi bulamadı.

İHA ekibi, yaptığı araştırmalar sonucunda Tuğçe Kazaz'ın dedesi Muhtar Kazaz'a ulaştı. Belediye otobüsünden inerken İHA ekibine Muhtar Kazaz, "Ailece konuşmama kararı aldık. Olayı kabul etmiyoruz" dedi. Ailenin uzaktan akrabası olduğu ileri sürülen AK Parti'den son seçimlerde belediye meclis üye adayı olan ancak seçilemeyen Cenap Kazaz ise, "Ben hiçbir şey söyleyemem, Kazaz soyadından dolayı beni basın mensuplarının arayabileceğini düşünerek kimseye hiçbir şey söylememi istediler" şeklinde konuştu.

Öte yandan köklü bir aile olan Kazaz ailesinin 30 yıl önce İstanbul'a gittikleri, sadece yaz aylarında tatil için Ayvalık'a geldikleri öğrenildi. Tuğçe Kazaz'ın ise Ayvalık'ta düğünü yapmak istediği ancak Yunan Yorgo Seitaridis'in ailesinin bu konuya sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 01:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?