5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Son anda kurtuldular

Balıkesir'de bir evde çıkan yangın, çevre sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 07.00 sıralarında Hacıilbey Mahallesi Sırlı Sokak'ta Nihal Cihanyandı'nın evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sobanın bulunduğu odada uyuyan Cihanyandı, sabah duman içinde uyanarak odadan fırladı.

Bir anda alevlerin sardığı evin diğer odasında yatan oğlu Emrah Cihanyandı'yı kaldıran kadın, hemen yan komşusu olan mahalle muhtarına gitti. Muhtar Mustafa Deniz'in 110'u arayıp yangını ihbar etmesi üzerine yaklaşık 3 dakika gibi rekor bir sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti.

1 saat içinde tamamen söndürülen yangında, dumandan zehirlenen Nihal Cihanyandı'ya olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Yangının şokunu üzerinden atamayan Cihanyandı gözyaşlarına boğuldu.

Emra Cihanyandı, "Ben kendi odamda yatıyordum. Annemin çığlıklarıyla uyandım, kalktığımızda ev yanıyordu. Hemen dışarı kaçtık. Televizyonu gece ben kapattım, ama soba yanıyordu" dedi.

Kiracı olarak oturdukları evle eşyaları yanan Nihal Cihanyandı ile oğluna komşuları sahip çıktı. Yetkililer, sobanın yanındaki televizyonun tüpünün patladığını belirlerken, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

.
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 18:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?