5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Başbakan'ın gelişine en çok çocuklar sevindi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ailesiyle beraber tatil yaptığı Ekinlik Adası'nda çocuklara dondurma ziyafeti çekti.
Dün gece saat 01.00 sıralarında eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan ile beraber Balıkesir'in Marmara İlçesi'ne bağlı Ekinlik Adası'na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iş adamı Remzi Gür'e ait villada tatil yapıyor.

Erdoğan, adadaki camide cuma namazını kıldı. Camiye giderken çocuklarla sohbet eden Erdoğan, 10 aylık Nefise Akkuş adlı kız çocuğunu kucağına alarak bir müddet sevdi. Cuma namazının ardından kaldığı villaya giderken çocuklar yine Erdoğan'ın etrafını sardı.

Başbakan, cami çıkışında da bir aylık Elif Naz adlı bebeği kucağına aldı. 50 metrelik yolu çocuklarla sohbet ederek 10 dakikada yürüyen Erdoğan, daha sonra çevresindeki minikleri bakkala götürdü. Erdoğan, kendi elleriyle bütün çocuklara dondurma ikram etti. Ada halkının sevgi gösterisinde bulunduğu Erdoğan, daha sonra partililer ve belediye başkanlarıyla bir dondurmacıda kısa süre sohbet etti. Ekinlik sakinleri, Başbakan ile beraber fotoğraf çekilebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Erdoğan, kendisinin tatil yapmaya başlamasıyla birlikte Ekinlik'e yapılan yatırımların hatırlatılması üzerine, "Ada halkına hayırlı oldun" dedi. Erdoğan, pazar gününe kadar adada dinleneceğini bildirdi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan, halen Avşa Adası'nda askerlik yapmakta olan Amerika'da bulunan arkadaşının oğlu Serdar Öğretici ile bir süre sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 16:51:03
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 16:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?